In de pers

Aankondiging in de regionale pers
Op 14 april 2011 verschijnt een artikel  in De Peel en Maas, waarin Robici aankondigt het mountainbiken in Noord-Limburg op de kaart te gaan zetten. Klik hier voor het pfd-bestand van het artikel.
 
Persbericht en uitnodiging open dag
Op 21 april 2011 verschijnt het persbericht van RoBici met de uitnodiging voor de open dag in De Hallo. Klik hier voor het hele persbericht: http://hallohorstaandemaas.nl/RoBici-zet-mountainbiken-Noord-Limburg-op-de-kaart 
 
 
 
Rubriek: startende ondernemer in de regio
RoBici stelt zich voor als startende ondernemer in de Hallo: zie http://www.hallohorstaandemaas.nl/RoBici-MTB-clinics.
 
 
Deelname Pulse MTB-streetrace
Tijdens de 6e Pulse MTB-streetrace 2011 in de Melderslo behaalt Robert Beurskens van RoBici een vijfde plaats in de klasse MTB/recreanten vanaf 35 jaar en wordt hij tevens snelste MTB-er in deze klasse uit de gemeente Horst aan de Maas. Ook zoon Sven komt tijdens deze MTB-streetrace in actie in de klasse: jeugd 13 - 15 jaar. Kijk hier en ook op: http://www.mtbstreetrace.nl/.
 
 
Deelname eerste Wout-Poels-fandag op 29 oktober 2011
Afgelopen jaar heeft Wout Poels faam gemaakt in de wielersport. Er is inmiddels een heuse fanclub voor hem opgericht. Op 29 oktober 2011 is de eerste Wout-Poels-fandag. Ook RoBici is van de partij en laat zich zien op deze dag. Klik hier voor het hele persbericht of kijk op:  http://www.woutpoels.nl/fanclub.
Voor een terugblik op de geslaagde fandag: kijk hier voor een foto-impressie of klik hier voor het persbericht.
 
 
Mountainbikeroute De Schaak
Vanaf 14 april 2013 is Noord-Limburg een uitdagende mountainbikeroute rijker; een route van 18 kilometer door de Schadijkse bossen. Ook RoBici heeft een steentje bijgedragen aan de realisatie van deze route. 
Kijk op http://www.mtbdeschaak.nl/ voor meer informatie. Veel MTB-plezier toegewenst!
 
Opening mini-MTB-route in Swolgen