De MTB-instructeurs

RoBici werkt met een vaste instructeur voor het geven van clincis, te weten Robert Beurskens. Bij grotere groepen kan Bert Weijs ingezet worden als de tweede instructeur. Beide instructeurs zijn in het bezit van het diploma MTB-instructeur niveau 3 van de NTFU en het certificaat Medic First Aid.
 
Robert Beurskens, geboren op 2 augustus 1967 en getogen in Swolgen.
Robert is altijd een fanatiek voetballer geweest tot een hardnekkige liesblesure daar een einde aan maakte. Aangestoken door een enthousiaste vriend, kocht hij in 1998 zijn eerste mountainbike. Ook bij Robert sloeg de vonk over en inmiddels heeft hij verschillende bikes versleten. Robert heeft zijn MTB-ervaring opgedaan met vele tourtochten in Nederland, de SwissBikeMasters, meerdaagse tochten in De Alpen, de beklimming van de Mont Ventoux en de BartBrentjesChallange. Met de oprichting van RoBici, wil Robert van zijn passie zijn beroep maken door als instructeur zijn kennis, ervaring en enthousiasme te delen met en over te brengen op anderen. 
 
Bert Weijs, geboren op 24 augustus 1958 en getogen in Broekhuizenvorst.
Ook Bert heeft van jongs af volop gesport; altijd er met de volle 100 % voor gaan. Eerst een voetbalcarriere en daarna hardlopen. Totdat hij voor een habbekrats een mountainbike kocht van een collega en zijn eerste kilometers op onverharde wegen maakte. De adrenaline ging stromen en ook hier was een nieuwe passie geboren. Inmiddels heeft ook Bert vele nationale en internationale MTB-kilometers in zijn benen, waaronder vier keer de BartBrentjesChallenge, een beklimming van de Mont Ventoux, de TransAlp en meerdaagse tochten in de Dolomieten,
 
Beide instructeurs staan garant voor professionele en enthousiaste begeleiding van de clinics en/of begeleide tochten. Indien nodig, kan  RoBici een beroep doen op extra instructeurs / begeleiders, die dezelfde passie voor het mountainbiken delen.
 
 
 
 
 
Robert Beurskens 
 
Bert Weijs