Jeugd

Kids Mountainbike Clinics

Mountainbiken heeft enorm veel te bieden voor kids; fysiek bezig zijn in de buiten-lucht, een stimulans van de grove en fijne motoriek, een goede manier om de conditie te verbeteren, samen ravotten en fysieke uitdagingen aangaan, leren door te zetten en zichzelf te overwinnen.
 
Bij voldoende deelname organiseert RoBici ieder voor- en najaar een MTB-kids-reeks. In een reeks van vijf mountainbike-clinics, maken de kids op een speelse en enthousiaste manier kennis met het mountainbiken. De bijeenkomsten zijn gericht op MTB-vaardigheid, techniek en bevatten leuke spelvormen. En natuurlijk maken we gebruik van het RoBici-MTB-parcours met de obstakels als de brug, de trap en de wave. Ontzettend veelzijdig dus. De MTB-kids-reeks is geschikt voor kinderen vanaf ca. 9 jaar.
Kosten zijn € 50,00 p.p. voor de hele reeks. Losse-lessen-deelname is € 12,50 per les. Prijs is inclusief huur helm en gevulde bidon. Deelname is met eigen fiets. Als je geen eigen fiets hebt, dan kun je bij RoBici een MTB huren voor € 6,50 per les. 

Klik hier voor een foto-impressie of klik op de volgende link voor een intro-filmpje:  http://www.youtube.com/watch?v=3F96zUgbCNg .

Wil je ook leren mountainbiken, geef je dan op via het contactformulier

 
Verjaardagfeestjes
Ook voor verjaardagfeestjes ben je bij RoBici aan het juiste adres. Samen met vriendjes en vriendinnetjes op een stoere mountainbike de bossen in; dat is eens een keer iets anders! In overleg stellen wij graag een programma en offerte samen. Klik hier om een aanvraag te doen.
 
 
Samen plezier is dubbel plezier
Samen met het hele gezin het mountainbikeplezier beleven?  Huur met z'n allen een MTB en snel de fiets op over uitdagende MTB-paden, door het bos of langs de Maas, een oversteek maken met het fietspondje, drankje op een terras, picknicken in het bos of een pannenkoek onderweg...   
Zo simpel kan sportief samen genieten zijn!