Missie en visie

MISSIE
RoBici is ontstaan vanuit een persoonlijke passie voor mountainbiken; RoBici wil vanuit deze passie zoveel mogelijk mensen enthousiast maken en houden voor de mountainbike-sport. Van recreatief tot prestatief, van man tot vrouw, van jong tot oud, van individu tot team. RoBici biedt voor elk wat wils.
 
 
VISIE
Passie en plezier zijn twee belangrijke peilers. Fietsen kan iedereen, maar mountainbiken is meer dan fietsen alleen. Mountainbiken is sportief, avontuurlijk bezig zijn en bovenal genieten buiten in de natuur. Een mountainebike brengt je op plekken waar normale fietsers niet komen. Onverharde paden, mul zand, steile hellingen, uitdagende afdalingen! Het is een machtig gevoel om een lastige afdaling in te gaan of juist op gevoel een flinke helling te beklimmen met een soepele pedaalslag. Mountainbiken geeft je een echte kick!

Een derde peiler is prestatie. Een rode draad binnen RoBici is het aanleren en fijnslijpen van de juiste technieken en een optimale fietsbeheersing. Naast alleen flink trappen, komen bij het mountainbiken techniek, balans, controle en behendigheid kijken. Met de juiste beheersing, haal je nog meer uit je bike en beleef je nog meer plezier aan het mountainebiken!

RoBici gaat voor PASSIE, PLEZIER EN PRESTATIE !
 
 
De ultieme MTB-ervaring;
kom het leren, voelen en ervaren in de clinis en tochten van RoBici !