MTB-clinics bij RoBici

MTB-CLINIC 

Samen sportief genieten op de mountainbike; dat staat centraal in een MTB-clinic van RoBici! 
De clinic is geschikt voor zowel onervaren MTB-ers als gevorderden. In de clinic leren we de basistechnieken, zoals houding, remmen, bochten, balanceren. Spelelementen zoals tikspel, kiprugby of slakkenrace zorgen altijd voor hilarische momenten.
Een MTB-clinic duurt ca. 2,5 uur. Eerst een uur samen aan de slag op een oefenveldje en daarna de bossen in voor het echte MTB-werk.

De losse MTB-clinic is heel geschikt als sportief en gezellig uitje met familie of vrienden, met je voetbalteam of je collega's. Lees de positieve ervaringen in ons Gastenboek
Klik hier voor de kosten: Tarieven 2019


BASIS-CLINICS MBT - reeks van 3 clinics
De reeks Basis-clinics  is bestemd voor de beginnende mountainbiker en iedereen die kennis wil maken met de mountainbikesport. Tijdens deze clinics leer je de basisvaardigheden om veilig en met plezier te mountainbiken. Op een uitgezet parcours worden alle technieken zoals houding, schakelen, remmen, klimmen en afdalen, balans en bochten behandeld. Als we deze basistechnieken onder de knie hebben, gaan we direct toepassen tijdens een tocht door de bossen. Ook hier bouwt de instructeur nog diverse leermomenten in. ,
 
RoBici biedt een reeks Basis-clincis MTB aan, bestaande uit drie lessen van ca. 1,5 uur. Ook is het mogelijk een losse clinic voor beginners te volgen.
Klik hier voor de kosten: Tarieven 2019
 
 
MTB-CLINIC VOOR GEVORDERDEN - reeks van 3 clinics
Je bent al een enthousiaste mountainbiker, maar je wilt nog meer uit je bike halen; meer controle, meer snelheid, meer plezier en meer prestatie. Dan sluit de MTB-reeks voor gevorderenden prima aan. In deze reeks staat het verfijnen, aanscherpen en uitbouwen van de voornaamste rijtechnieken centraal, zoals bochtentechniek, klim- en daaltechniek, rem- en schakeltechniek en het nemen van obstakels. Ook hier starten we op een uitgezet parcours, om daarna direct te beleven hoe het echt werkt tijdens een tocht door de bossen. Het niveau van deze reeks wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers. 
 
RoBici biedt een MBT-reeks voor gevorderden, bestaande uit drie clinics van 1,5 uur. Ook is het mogelijk om een losse clinic voor gevorderden te volgen.
Klik hier voor de kosten: Tarieven 2019
 
 
MTB-CLINICS VOOR DE JEUGD
RoBici heeft oog voor het maatschappelijk probleem van kinderen die onvoldoende bewegen en vaak passief hun tijd achter computer of playstation doorbrengen. Ik heb een speciaal aanbod voor de jeugd opgezet om hen op een enthousiaste en laagdrempelige manier met mountainbiken kennis te laten maken. Naast samen plezier beleven in de frisse buitenlucht, staan het aangaan van fysieke uitdagingen, afzien, doorzetten, jezelf overtreffen en overwinningen vieren, centraal. 
Verschillende combinaties zijn mogelijk; van individuele aanmelding, tot groepen (ook zeer geschikt voor scholen), als verjaardagsfeestje of als sportieve activiteit voor ouder en kind.
Klik hier voor de kosten: Tarieven 2019
Heb je spefieke wensen, laat het horen, dan stellen we een passend aanbod samen.
 
 
Voor alle clinics geldt: helm verplicht en deelname op eigen risico.
 
Uitleg vooraf...
aan de slag!
MTB-en met kids
Leuk bedrijfsuitje