MTB-tochten

Zorgeloos het plezier van het bewegen in de natuur ervaren en beleven; dat is het uitgangspunt van de begeleide mountainbike- tochten.
En RoBici wil graag een goed bewaard geheim met jou delen; in Noord-Limburg kun je geweldig mountainbiken!
De Swolgender Heide en omgeving lenen zich uitermate voor zowel sportieve als ontspannende mountainbiketochten, voor zowel de beginnende als de meer ervaren MTB-er. De instructeurs kennen het gebied op hun duimpje en wijzen jou de weg over de mooiste paden en hellingen in een prachtige omgeving. 
En ook hier is heel veel mogelijk bij RoBici; je kunt kiezen uit een tocht van een halve of een hele dag. De lengte van de tocht kan naar wens worden aangepast, van 25 tot wel 100 km over bijna alleen overharde paden! Het niveau van de tocht wordt afgestemd op het niveau van de deelnemers, zodat zowel ervaren mountainbikers als deelnemers die zelden fietsen een plezierige MTB-tocht beleven. 
Een begeleide tocht wordt op basis van individuele wensen samengesteld. Geef je voorkeur voor datum, locatie en/of lengte van een tocht door en we doen in overleg met jou een passend aanbod.  
Het is ook mogelijk een MTB-tocht met behulp van een GPS-systeem te fietsen. RoBici heeft de keuze uit een aantal gevarieerde MTB-tochten van 25, 30 of 60 kilometer of stelt met plezier een passende MTB-tocht voor je samen. De GPS wijst je de weg, genieten doe je zelf!
 
 
 
Prachtige natuur...
mooie paden...
sportief genieten!